Jordvarme

INNOVATION

GeoNova benytter  "smart liquid injektion" til præcis køling af scroll-kompressoren via ekstra elektronisk styret ­indsprøjtningsventil, der sikrer varmepumpens drift op til 65 °C i fremløbstemperatur.

STILLE TEKNOLOGI

Med opmærksomhed på komfort er GeoNova forsynet med fuldt vibrations- og støjdæmpende kabinet, som sikrer et imponerende lavt støjniveau.

 

EFFEKTREGULERING

Takket være den integrerede styring, hvor GeoNova automatisk tilpasser sig det reelle varmebehov i to tandemtrin (geoNova 52-84), er det muligt at opnå op til 10 % besparelser sammenlignet med standardteknologi.

EFFEKTIVITET

Varmepumpen er bygget af veldimensionerede komponenter af højeste kvalitet, som sikrer lang levetid og høj effektivitet.

 

FULD KONTROL

Med den programmérbare styring sikres fuld kontrol over varmepumpen og de eksterne kom­po­nenter.

 

TROVÆRDIGHED

Gennemtænkt sikkerhedsautomatik, kvalitets­komponenter og anerkendt styring og software sikrer en pålidelig og driftssikker varmepumpe.

 

Eksempel på jordvarmeanlæg-supplement fra olie-gas-kedel og solvarme

Datablad GeoNova - KLIK FOR AT FORSTØRRE

 

    Integrationsmuligheder

  • Suppleringsvarme fra alle kedeltyper
  • Solarkombi-funktion til integration med solvarmeanlæg
  • Varmtvandsproduktion med 3-vejs ventil og minimal bakterievækst med gennemstrømningsprincip
  • Standardiseret kaskadeløsning, op til 4 enheder pr. masterstyring
  • Kombination med solvarmeanlæg
  • Tilslutning af alle typer varmeanlæg: Radiator, gulvarme, ventilation, varmekaliofere og strålevarme

 

GeoNova er skabt til fremtiden

GeoNova er den ideelle væske-vand-varmepumpe til større varmeanlæg, der kræver temperaturer fra 35-65 °C og med varmeoptag fra jordslanger eller varmegenvinding fra lavtemperaturkilder.
Udviklingsteamets mange års erfaringer med varme­pumper til bl.a. boligopvarmning, proces­køling med varmegenvinding og andre krævende anlægstyper har givet indsigten til at skabe en varmepumpe med høj effektivitet og overlegen robusthed, som gør, at alle andre valg er et kompromis.