Luft-vand varmepumper

INNOVATION

Kita er den første varmepumpe med dampindsprøjtningsteknologien "smart injektion" med en inverterstyret børsteløs DC scroll-kompressor og to elektroniske ekspansions­ventiler, der sikrer varmepumpens drift ned til -33 °C udetemperatur.

STILLE TEKNOLOGI

Med opmærksomhed på komfort og godt naboskab er Kita forsynet med en tysk A-klasse-kvalitetsventilator i overstørrelse med lav rota­­­tions­hastighed, som sikrer et imponerende lavt støjniveau.

BEHOVSSTYRET

Takket være fuld inverterstyring, hvor Kita automatisk tilpasser sig det reelle varmebehov, er det muligt at opnå op til 30% besparelser sammenlignet med standardteknologier.

EFFEKTIVITET

Varmepumpen er bygget af overdimensionerede komponenter, som sikrer lang levetid og høj effektivitet, bl.a. via patenteret afrimnings­teknologi, der sørger for, at afrimning kun starter, når det er nødvendigt.

 

FULD KONTROL

Med den programmerbare styring sikres fuld kontrol over varmepumpen og de eksterne kom­po­nenter.

 

TROVÆRDIGHED

Kapacitetsregulering, sikkerhedsautomatik, gode komponenter og software sikrer en pålidelig og driftssikker varmepumpe.

 

Integrationsmuligheder

  • Suppleringsvarme fra alle kedeltyper
  • Varmtvandsproduktion med 3-vejs ventil og minimal bakterievækst med gennemstrømningsprincip
  • Standardiseret kaskadeløsning, op til 4 enheder pr. masterstyring
  • Kombination med solvarmeanlæg
  • Tilslutning af alle typer varmeanlæg; Radiator, gulvarme, ventilation, varmekaliofere og strålevarme

 

Skabt til nordens kolde og fugtige klima

Målet med Kita er den ideelle varmepumpe i det kolde og særligt fugtige klima, som er kendetegnet for fyringssæsonen i Norden.

Mange års erfaringer med varmepumper til bl.a. boligopvarmning har givet designteamet indsigt til at skabe en varmepumpe, som adskiller sig fra alt andet, markedet tidligere har set. Med Kita bliver du klar over at alle andre valg er et kompromis.

 

Kita L (24 kW)