Luft-luft 35 kW (industri)

Uovervindelig totaløkonomi

Ud over en enkel og billig installation er KITA Luft-luft den absolut billigste varmekilde til store rum og haller. Med KITA Luft-luft er varmeprisen lavere end de billigste fjernvarmeværker.

Varme til lavpris!

Vores samfund skal elektrificeres over den næste generation for at sikre verdens klimamål. Derfor er energiafgifterne løbende nedreguleret i forhold til tidligere tiders uligt høje el-afgift, og PSO-afgiften på strøm nedtrappes de kommende år. Med de lave elpriser kombineret med KITA luft-luft-varmepumpens imponerende effektivitet opnås den absolut laveste varmepris.

KUNDECASE

Krøll Cranes sparer kr. 375.000 årligt

  • Opvarmning af 12.000 m2 produktions- og lagerhaller
  • Total installeret varmeeffekt 385 kW
  • 11 stk. 35 kW ThermoNova Kita luft-luft
  • Varmepumperne reducerer gasforbruget med ca. 110.000 m3 årligt.

Simpel installation

Med luft-luft-systemet undgås installation af et vand­båret varmeanlæg i nybyg eller ved konvertering fra gas- eller oliekaloriferer (fyr). Tilslutningen mellem luft-luft-varmepumpens ude- og indedel er enkel og billig. Installationsprisen er under halvdelen af et tilsvarende luft-vand-varmepumpeanlæg, fordi en luft-luft-varmepumpe afleverer varmen direkte i luften, og derfor spares buffertank, varmerør i bygningen og enten kaloriferer, radiatorer eller strålevarmepaneler.

Højtydende indedel fordeler varmen

Indedelen har en højtydende ventilator med lang indstillelig kastelængde, hvilket sørger for minimal temperaturforskel selv i store haller. Temperaturforskellen er normalt under 0,5-1 °C.

Højteknologisk varmepumpe sikrer lav varmepris

Udedelen består af det mest innovative varmepumpeprodukt på markedet og er forsynet med både EVI-teknologi og inverter. EVI-teknologien sikrer, at systemet har en højere varmeeffekt selv ved ekstreme udetemperaturer helt ned til -33 °C, og inverter-teknologien regulerer scroll-kompressorens varmeeffekt fra 25-100% (9-35 kW). Denne behovsstyring sørger for, at varmepumpen altid tilpasser sig præcist rummets varmebehov og giver en jævn varme. Samtidig giver opvarmningsformen en meget stille og uforstyrrende varmeafgivelse sammenlignet med gas- og oliekaloriferer.

Varmepumpen er, præcis som alle andre KITA-modeller, designet for maskimal energieffektivitet via den overdimensionerede fordamperflade, EVI-teknologien og samtidigt et minimalt støjniveau takket være den over­dimensionerede inverterstyrede A-klasse-ventilator (Ø910 mm) fra tyske Ebm Pabst.

Fremtidens opvarmningsform

KITA luft-luft er den idelle og moderne erstatning for varmeanlæg til store lokaler og haller, som typisk er opvarmet med olie eller gas, ofte med støjende og ineffektive ventilatorer. Med en beskeden investering opnås store besparelser til opvarmning, og samtidig giver systemet mulighed for en kølefunktion.

Først i verden

KITA Luft-luft er det første luft-luft-produkt i verden til industrielle varme- og kølebehov i sædvanligvis haller til mange formål og store butikker som f.eks. byggemarkeder.

BEREGNINGSEKSEMPEL:
SKIFT FRA OLIEFYR TIL VARMEPUMPE

Årligt olieforbrug (før)8.000 liter
Oliepris pr. liter ex. momskr. 7,20
Årlig varmeomkostning førkr. 57.600,-
Oliefyrets års-virkningsgrad85%
Elpris pr. kWh (reduceret afgift pr. 1. maj 2018)kr. 0,95
Varmepumpens års-virksninsgrad SCOP4,4
Årlig elforbrug (efter)kr. 14.682,-
Årlig besparelsekr. 42.918,-
Energisparetilskudkr. 33.886,-
Varmepumpe
+ montage
For beregning og tilbud:
Ring 60 60 83 97
eller mail info@thermonova.dk

 

KLIK PÅ BROCHUREN FOR YDERLIGER INFORMATION OG DATABLADE